Hikvision Camerabewaking

Hikvision ColorVu-technologie

Als het gaat om het waarborgen van beveiliging en veiligheid, is het van cruciaal belang om elk detail te zien, vooral bij weinig licht.

Hikvision’s toonaangevende ColorVu-technologie legt 24/7 hoogwaardige full-color video vast, waardoor bedrijven en huiseigenaren ’s nachts mensen en eigendommen kunnen beschermen met dezelfde scherpe weergave als bij daglicht.

Voor een breed scala aan beveiligingsscenario’s maakt de ColorVu-technologie een diverse reeks producten en oplossingen mogelijk om aan de groeiende behoeften van gebruikers te voldoen. Lees verder voor meer informatie.

Slimmere bescherming rondom

Voor ColorVu-technologie te combineren met AcuSense, kunnen camera’s menselijke- en voertuigdoelen met levendige kleuren vastleggen. Verbonden met de back-endproducten van Hikvision, zullen gebruikers genieten van verbeterde details bij het afspelen van video’s en efficiënter zoeken naar beeldmateriaal.

AcuSense-aangedreven Motion Detection 2.0 onderscheidt mensen en voertuigen van andere objecten in een bepaalde omgeving, richt zich op echte beveiligingsbedreigingen en maakt efficiënt videozoeken mogelijk. Modellen die zijn uitgerust met Live Guard schrikken indringers af met visuele en auditieve waarschuwingen terwijl ze op afstand meldingen naar gebruikers sturen.

Ontvang een gratis offerte

Toepassingssenario’s

Camerabewaking voor woningen - SEKURA beveiliging
Residentieel

Van herenhuizen tot meergezinswoningen, residentiële gebouwen hebben vaak verschillende gebieden met weinig licht die mogelijk risicovol kunnen zijn omdat ze moeilijk te bewaken zijn in het donker.

Camerabewaking voor handelszaak - SEKURA beveiliging
Handelszaak

Beveilig uw gangen tussen de winkelrekkens waar diefstal kan plaatsvinden, zoals de kassa’s, los en laadruimtes, opslagruimtes enz… Geniet van een betere verlichting met ColorVu-camera’s

Camerabewaking voor gebouwen - SEKURA beveiliging
KMO en appartementsgebouwen

Bedrijven kunnen in- en uitgangen bewaken, evenals slecht verlichte gebieden waar misdaden kunnen plaatsvinden. Inkomhallen van appartementsgebouwen, afvalkelders, fietsbergingen enz…

VRAAG GRATIS OFFERTE

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren u zo snel mogelijk.

Hikvision camerabewaking