Projecten2023-01-24T18:03:04+00:00

Projecten

Wat zijn de voordelen van een Ajax draadloze buitenbewegingsmelder met fotoverificatie

Een Ajax draadloze buitenbewegingsmelder met fotoverificatie biedt verschillende voordelen:

  1. Verbeterde beveiliging: Door de combinatie van bewegingsdetectie en fotoverificatie kan de melder nauwkeuriger onderscheid maken tussen echte bedreigingen en valse alarmen, waardoor de beveiliging van het buitenterrein wordt verbeterd.
  2. Minimalisatie van valse alarmen: Fotoverificatie stelt het systeem in staat om een afbeelding vast te leggen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit helpt om valse alarmen te verminderen, omdat gebruikers of bewakingsdiensten direct kunnen controleren of er daadwerkelijk een dreiging is.
  3. Snelle respons: Doordat de melder een afbeelding vastlegt van de gedetecteerde beweging, kunnen gebruikers of bewakingsdiensten snel reageren op een potentieel alarm. Dit kan van cruciaal belang zijn bij het voorkomen van inbraken of andere noodsituaties.
  4. Draadloos en flexibel: Als draadloos apparaat biedt de Ajax buitenbewegingsmelder met fotoverificatie flexibiliteit in installatie. Er is geen gedoe met bekabeling, wat de installatie eenvoudiger en sneller maakt. Bovendien kan het apparaat op verschillende locaties worden geplaatst en indien nodig worden verplaatst.
  5. Weerbestendigheid: Aangezien het een buitenbewegingsmelder is, zal deze hoogstwaarschijnlijk worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Een goede kwaliteit buitenbewegingsmelder zoals die van Ajax is doorgaans weerbestendig, wat betekent dat het bestand is tegen regen, wind, sneeuw en andere weersomstandigheden.
  6. Integratie met beveiligingssystemen: De Ajax buitenbewegingsmelder met fotoverificatie kan worden geïntegreerd met bestaande Ajax beveiligingssystemen, wat zorgt voor een naadloze werking en uitbreidingsmogelijkheden voor het hele beveiligingssysteem.

Kortom, een Ajax draadloze buitenbewegingsmelder met fotoverificatie biedt verbeterde beveiliging, minimalisatie van valse alarmen, snelle respons, flexibele installatie, weerbestendigheid en integratiemogelijkheden met andere beveiligingssystemen.

Home Jules Hiernaux – Brandbeveiliging

Brandcentrales zijn cruciaal voor de veiligheid van een gebouw, en het plaatsen van een nieuwe is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de locatie goed beschermd is tegen brandgevaar. Teknim staat bekend om zijn hoogwaardige brandbeveiligingsproducten, dus het lijkt erop dat jullie een betrouwbare keuze hebben gemaakt.
Voor onze klant mochten wij de oude brandcentrale van SICLI vervangen naar nieuwe brandcentrale van TEKNIM volledig adresseerbaar.

Go to Top