Noodverlichting

Led plafonnière 16W Ø300mm met sensor en noodunit

Noodverlichting - SEKURA beveiliging

MULTIFUNCTIONELE PLAFONNIÈRE

Veelzijdige led plafonnière 16W met zwarte of witte behuizing, opalen afscherming. De robuuste behuizing is gemaakt van versterkt polycarbonaat, hierdoor is het armatuur waterdicht (IP66) en vandalismebestendig (IK10). De plafonnière is eenvoudig te bevestigen middels de metalen beugel aan de achterzijde van het armatuur. De meegeleverde wartel zorgt voor een waterdichte kabelinvoer. De led plafonnière is leverbaar in twee kleuren behuizing en vier verschillende
uitvoeringen:

Standaard: Ideaal als portiekarmatuur.
Met Sensor: Armatuur met geavanceerde HF sensor.
Met Sensor + nood: Led plafonnière met geavanceerde HF sensor en 3 uurs noodfunctie. De noodfunctie is enkel te gebruiken in combinatie met de sensor.
Nood: Armatuur met 3 uurs noodfunctie. Kan zowel continu als stand-by geschakeld worden.

Sensorlampen op beweging

De flexibele instelmogelijkheden van de HF microgolf bewegingssensor maken verlichting naar wens mogelijk. Dit zorgt voor lichtcomfort en veiligheid in combinatie met maximale efficiëntie:
Detectie range (10%, 50%, 75% en 100%), max. range van 8 meter.
Inschakeltijd, de tijd dat de lamp inschakelt na het detecteren van beweging (10 sec, 90 sec, 3 min en 10 min).
Lichtgevoeligheid, bij hoeveel lux de lamp inschakelt na detectie.
(geen schemerschakelaar) (5 lux, 15 lux, 50 lux, 2000 lux).
Stand-by periode, de tijd dat het armatuur op 20% blijft branden nadat de lamp volledig uitschakelt (direct uitschakelen, 30 sec, 10 min, altijd gedimd op 20% tot waarnemen nieuwe beweging).
– 10% lichtsterkte in noodstand voor alle plafonnières met accu

Noodverlichting - SEKURA beveiliging

Ontvang een gratis offerte

Werking van de plafonnière

Noodverlichting plafonniere - SEKURA beveiliging

De multifunctionele sensor kan worden ingesteld op lux. Bijvoorbeeld dat bij voldoende daglicht, de led plafonnière niet wordt ingeschakeld na detectie van de beweging. Daarnaast kan de detectie gevoeligheid worden ingesteld. De detectie range is tot 8 meter.

Noodverlichting plafonniere - SEKURA beveiliging

Bij onvoldoende daglicht zal de plafonnière inschakelen na detectie van beweging . De inschakeltijd kan worden ingesteld van 10 seconden tot maximaal 10 minuten.

Noodverlichting plafonniere - SEKURA beveiliging

Zodra er geen extra beweging wordt gedetecteerd kan als optie de plafonnière 20% blijven branden van 0 sec. tot 10 minuten. Daarnaast kan de dimfunctie permanent blijven branden tot nieuwe beweging wordt waargenomen en het armatuur weer volledig gaat branden.

Noodverlichting plafonniere - SEKURA beveiliging

De plafonnière zal automatisch uitschakelen na de standby periode of de extra gekozen dimfunctie zoals beschreven in stap 2 en 3. Dit geldt niet als de permanente dimfunctie wordt uitgeschakeld.

VRAAG GRATIS OFFERTE

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren u zo snel mogelijk.

Brandbeveiliging noodverlichting