AJAX ALARMSYSTEEM

Oplossingen voor beveiliging en comfort
Bekabeld en draadloos

Ajax Pircam - SEKURA beveiliging

Ajax Motioncam

Een MotionCam van Ajax Security is een draadloze bewegingsdetector die is ontworpen voor gebruik in beveiligingssystemen. Het onderscheidende kenmerk van de MotionCam is dat het niet alleen beweging detecteert, maar ook een foto van de geactiveerde zone maakt. Deze foto wordt vervolgens naar de gebruiker gestuurd om te controleren of er daadwerkelijk een inbreuk heeft plaatsgevonden. Dit biedt een extra laag verificatie, omdat het de gebruiker in staat stelt om snel te zien wat er aan de hand is zonder dat er valse alarmen zijn.

AJ Gordijnpir - SEKURA beveiliging
Ajax Motionprotect Curtain

De MotionProtect Curtain van Ajax Security is een draadloze bewegingsdetector die is ontworpen om specifiek beweging te detecteren binnen een smalle, verticale zone, zoals bijvoorbeeld een raam of deur. Het maakt gebruik van geavanceerde PIR-technologie (Passive Infrared) om beweging te detecteren binnen zijn detectiegebied.

De naam “Curtain” duidt op het gerichte detectiebereik van deze sensor, dat lijkt op een gordijn dat voor een raam hangt. In plaats van een brede horizontale zone te bewaken zoals traditionele bewegingsdetectoren doen, bewaakt de MotionProtect Curtain een smalle, verticale zone, waardoor het ideaal is voor het beschermen van ramen, deuren en andere openingen tegen inbraak.

Ajax Outdoor - SEKURA beveiliging
Ajax Motioncam outdoor

De MotionCam Outdoor van Ajax Security is een draadloze bewegingsdetector die speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis in beveiligingssystemen. Het belangrijkste kenmerk van de MotionCam Outdoor is zijn robuuste constructie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en extreme temperaturen. Net als de binnenversie van MotionCam maakt de MotionCam Outdoor gebruik van geavanceerde technologieën om beweging te detecteren en een foto van de geactiveerde zone te maken.

Ajax doorcontact - SEKURA beveiliging

Ajax doorprotect

DoorProtect van Ajax Security is een draadloze magnetische contactsensor die wordt gebruikt om deuren en ramen te beveiligen in een Ajax beveiligingssysteem. Het bestaat uit twee componenten: een magneet en een detector. De magneet wordt op het bewegende deel van de deur of het raam geplaatst, terwijl de detector op het frame wordt gemonteerd. Wanneer de deur of het raam wordt geopend en de magneet van de detector wordt verwijderd, detecteert de DoorProtect dit en activeert het een alarm.

Een van de voordelen van de DoorProtect is dat het draadloos is, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd zonder dat er kabels hoeven te worden getrokken. Bovendien integreert het naadloos met andere Ajax-componenten en kan het worden beheerd via de Ajax smartphone app.

Ajax klavier - SEKURA beveiliging
Ajax Keypad Plus

Keypad Plus van Ajax Security is een draadloos bedieningspaneel dat gebruikers in staat stelt om hun Ajax beveiligingssysteem te bedienen en te beheren. Het biedt een handige manier om het systeem in te schakelen, uit te schakelen en alarmen te activeren, net als een traditioneel beveiligingspaneel.

Het bijzondere aan de Keypad Plus is dat het naast de standaard functies ook extra mogelijkheden biedt, zoals het toevoegen van gebruikerscodes en het ontvangen van meldingen via een ingebouwde RFID-lezer. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig het systeem bedienen met behulp van RFID-tags of keycards, wat handig kan zijn voor situaties waarin het invoeren van een pincode niet praktisch is.

Ajax rookmelder - SEKURA beveiliging
Ajax Fireprotect

De FireProtect 2 van Ajax Security is een draadloze rook- en hittemelder die is ontworpen om vroegtijdige waarschuwingen te bieden in geval van brand. Het is een essentieel onderdeel van een uitgebreid beveiligingssysteem en helpt om de veiligheid van een gebouw en de bewoners te waarborgen.

De FireProtect 2 kan rook detecteren door gebruik te maken van een optische rooksensor en kan ook stijgende temperaturen detecteren met behulp van een ingebouwde hittemelder. Zodra rook of een te hoge temperatuur wordt gedetecteerd, activeert de FireProtect 2 een luid alarm en stuurt het onmiddellijk een melding naar de gebruikers van het Ajax beveiligingssysteem via de smartphone app.

Ontvang een gratis offerte

Ajax waterlek - SEKURA beveiliging

Ajax LeaksProtect

De LeaksProtect van Ajax Security is een draadloze waterlekkage detector ontworpen om vroegtijdige waarschuwingen te geven bij waterlekkage of overstromingen in een gebouw. Het is een essentieel onderdeel van een uitgebreid beveiligingssysteem, met name voor woningen en commerciële ruimtes waar waterschade een risico vormt.

De LeaksProtect wordt geïnstalleerd op plaatsen waar waterlekkage kan optreden, zoals in de buurt van wasmachines, vaatwassers, waterleidingen, of in kelders en opslagruimten. Zodra water wordt gedetecteerd, stuurt de detector onmiddellijk een melding naar de gebruikers van het Ajax beveiligingssysteem via de smartphone app.

Ajax binnensirene - SEKURA beveiliging
Ajax Homesiren

De HomeSiren van Ajax Security is een draadloze binnensirene die dient als een krachtig akoestisch waarschuwingssignaal in geval van een inbraakpoging of een ander alarm in een huisbeveiligingssysteem. Het is ontworpen om een luid alarmgeluid te produceren om de aandacht te trekken en potentiële indringers af te schrikken, evenals om bewoners te waarschuwen voor een mogelijke dreiging.

De HomeSiren wordt draadloos geïnstalleerd en integreert naadloos met andere componenten van het Ajax beveiligingssysteem. Het kan worden geactiveerd door verschillende triggers, zoals het detecteren van beweging door bewegingsdetectoren, het openen van deuren of ramen met contactsensoren, of het detecteren van rook of hitte door brandmelders.

Ajax buitensirene - SEKURA beveiliging
Ajax Streetsiren

De StreetSiren van Ajax Security is een krachtige buitensirene die is ontworpen om een luid alarmgeluid te produceren om zowel bewoners als omstanders te waarschuwen in geval van een inbraakpoging of een ander alarm in een beveiligingssysteem voor buiten. Het is een belangrijk onderdeel van een uitgebreid beveiligingssysteem en helpt bij het afschrikken van indringers en het vergroten van de zichtbaarheid van een alarm voor de omgeving.

De StreetSiren is robuust gebouwd en weerbestendig, waardoor het geschikt is voor installatie buitenshuis in verschillende omgevingen en weersomstandigheden. Het kan draadloos worden geïnstalleerd en integreert naadloos met andere componenten van het Ajax beveiligingssysteem.

VRAAG GRATIS OFFERTE

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren u zo snel mogelijk.

Ajax alarmsysteem