AJAX ALARMSYSTEEM

Volledig draadloos alarmsysteem, zonder breken en kappen!
GEEN maandelijkse kosten!

Ajax Pircam - SEKURA beveiliging

Draadloze bewegingsmelder met fotocamera

De MotionCam is uitgerust met een camera, de detector registreert onmiddellijk menselijke beweging in het beveiligde gebied, u krijgt onmiddellijk de beelden van de gebeurtenis op uw Ajax App te zien. Kleur wit of zwart verkrijgbaar.

AJ Gordijnpir - SEKURA beveiliging
Draadloze bewegingsmelder met een smalle kijkhoek

De MotionProtect Curtain laat geen ongewenste personen door de garagedeur wanneer deze in actie is. Van zodra men door het godrijn gaat treedt deze in werking. De gordijndetector blijft werken, zelfs als de temperatuur daalt tot -10°C. Kleur wit of zwart verkrijgbaar.

Ajax Outdoor - SEKURA beveiliging
Draadloze buitenbewegingsmelder met fotoverificatie

De MotionCam Outdoor is uitgerust met een camera om snel de situatie op de beveiligde voorziening te beoordelen. De detector maakt automatisch een reeks foto’s zodra hij een inbraak in het territorium detecteert.

Ajax doorcontact - SEKURA beveiliging

Draadloze raam en/of deurdetectoren

Draadloze raam en of deurdetector die de eerste tekenen van binnendringen in een kamer signaleert. Het kan op alle soorten ramen of deuren worden gemonteerd. Kleur wit of zwart verkrijgbaar.

Ajax klavier - SEKURA beveiliging
Draadloos aanraaktoetsenbord dat kaarten en sleutelhangers ondersteunt

Stel persoonlijke codes in om te weten wie en wanneer het systeem is uitgeschakeld: een gebruikersnaam wordt weergegeven in de melding en in het gebeurtenislogboek.

Ajax rookmelder - SEKURA beveiliging
Draadloze brandmelder met temperatuursensor

Draadloze brandmelder met temperatuursensor die vierentwintig uur per dag de veiligheid in de ruimte bewaakt en onmiddellijk rook en sterke temperatuurschommelingen signaleert.

Ontvang een gratis offerte

Ajax waterlek - SEKURA beveiliging

Draadloze waterlekdetector

De draadloze waterlekdetector werkt op batterijen, er is geen gereedschap nodig om de detector te installeren. Het is voldoende om het op de plaats van een mogelijk lek te plaatsen: bijvoorbeeld bij de wasmachine, onder een gootsteen of badkuip.

Ajax binnensirene - SEKURA beveiliging
Compacte draadloze binnensirene

Draadloze binnensirene die luid een alarm meldt tijdens activering van de detector. Het wordt binnenshuis geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken.

Ajax buitensirene - SEKURA beveiliging
Draadloze buitensirene

De StreetSiren reageert op alarmen en sabotage door de zoemer en het LED-frame in minder dan een seconde te activeren. De sabotageknop wordt geactiveerd wanneer de behuizing wordt geopend of verbroken.

VRAAG GRATIS OFFERTE

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren u zo snel mogelijk.

Ajax alarmsysteem