Evacuatie pictogrammen

Evacuatie pictogrammen - SEKURA beveiliging

Pictogrammen & Signalisatie

Signalisatie voor gebouwen, een fabriek, magazijn of werf is van onschatbare waarde. Kwestie van de juiste richting voor circulatie aan te geven en de nodige veiligheid te waarborgen. Elk pictogram of signalisatiebord heeft zo z’n eigen betekenis. Enkele voorbeelden: brandbestrijding, evacuatie, eerste hulp, verbodspictogrammen, geboden, aanwijzingen, waarschuwingen enz. U kan dus nooit genoeg pictogrammen in huis halen. In situaties waar een veiligheidsrisico bestaat, zijn signalisatieborden en pictogrammen pure noodzaak.

  • Brandbestrijding pictogrammen
  • Evacuatie pictogrammen
  • Verbod pictogrammen
  • Gebod pictogrammen
  • Waarschuwingen

Evacuatieplan volgens Belgische wetgeving

De Belgische wetgeving verplicht elke werkgever om evacuatieplannen te voorzien waar mensen tewerkgesteld zijn. Ook al werkt u in een gehuurde ruimte, de werkgever blijft verantwoordelijk voor de brandveiligheid.

Ook verhuurders van een B&B (zelfs via AirBnb) en andere toeristische logies moeten plannen voorzien. Deze regels zijn allemaal besproken in het logiesdecreet.

Of u nu directeur bent van een school, hoofd van een ziekenhuis, baas van een kinderopvang of eigenaar van een KMO. Het is uw verplichting om voldoende evacuatieplannen te voorzien.

Evacuatieplan volgens Belgische wetgeving - SEKURA beveiliging

Ontvang een gratis offerte

Pictogrammen & Signalisatie

Pictogrammen evacuatie - SEKURA beveiliging
Evacuatie
Pictogrammen brandbestrijding - SEKURA beveiliging
Brandbestrijding
Pictogrammen waarschuwing - SEKURA beveiliging
Waarschuwing

VRAAG GRATIS OFFERTE

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren u zo snel mogelijk.

Brandbeveiliging evacuatie