Rookmelders

Rookmelders verplicht vanaf 1 juli 2022

Optische rookmelder stand-alone - SEKURA beveiliging

Optische rookmelder stand-alone

De innovatieve Thermoptek technologie is de nieuwste combinatie van een optische rookmelder en thermische detectie zoals bij een hittemelder. De melder is daardoor geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur, maar door de constante temperatuurcontrole zal de melder ook een uitslaande brand aanzienlijk sneller detecteren. ST-622-BNLT is voorzien van een niet wisselbare lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar en schakelt automatisch in na montage.

Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage. Daarnaast beschikt de melder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en bijna-leeg-batterij signaal.

Koppelbare rookmelders

De Fire Angel Wi-Safe 2 Thermoptek draadloos koppelbare rookmelder met 10-jarige lithium batterij behoort tot het systeem van Fire Angel Wi-Safe 2 draadloos koppelbare melders. U kan tot 50 van deze rookmelders draadloos met elkaar verbinden, alsook met de Fire Angel Wi-Safe 2 CO-melder en de Fire Angel Wi-Safe 2 hittemelder. De melder is eveneens voorzien van een lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar, en schakelt automatisch in na montage. Daarnaast is de melder zeer eenvoudig draadloos koppelbaar met andere Wi-Safe 2 producten. Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage. De melder beschikt verder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en storingssignalen.

Ontvang een gratis offerte

Onderling koppelbaar met elkaar

Wi-Safe rookmelder - SEKURA beveiliging
Wi-Safe rookmelder

De Wi-Safe rookmelder. De melder is geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur, maar door de constante temperatuurcontrole kan de melder ook een uitslaande brand aanzienlijk sneller detecteren dan een standaard melder.

Wi-Safe hittemelder - SEKURA beveiliging
Wi-Safe hittemelder

De Wi-Safe hittemelder. De melder is geschikt voor het detecteren van temperatuur verandering deze ligt tussen 56°C en 64°C. De Thermistek technologie biedt een betrouwbaar antwoord op snel ontwikkelende branden.

Wi-Safe CO melder - SEKURA beveiliging
Wi-Safe CO melder

De Wi-Safe draadloos koppelbare CO-melder met 10-jarige lithium batterij behoort tot het systeem van Fire Angel Wi-Safe 2 draadloos koppelbare rook-, hitte- en CO-melders. Geef vuur geen enkele kans.

Wi-Safe Locatieschakelaar - SEKURA beveiliging

Wi-Safe Locatieschakelaar

De WiSafe drukknop kan draadloos andere Fire Angel WiSafe rookmelders, hittemelders en CO-melders activeren. Zo creëer u een netwerk dat niet alleen automatisch in alarm gaat, maar dat u ook manueel kan activeren.

VRAAG GRATIS OFFERTE

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren u zo snel mogelijk.

Brandbeveiliging rookmelders