Dahua

Dahua Motion detection 2.0
Slimme cameradetectiesysteem, levert nauwkeurige detectie op. De chip zit vol van nieuwe algoritmen. Als gevolg kan SMD Plus bewegende objecten herkennen. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen mens en voertuig. Dit zorgt ervoor dat valse alarmen uitgesloten worden  door vb. boomtakken & dieren.

Starlight
Starlight camera’s maken het mogelijk om met weinig licht kleurenbeeld te filmen bij nacht. Dat zorgt voor een beeld met meer details dan vb. infrarood. U hebt een onbeperkt nachtzicht, kleurenbeeld, geen witte gezichten en reflecterende ogen meer. Een veel betere herkenning van personen.

PoE recorder
Omdat er niet altijd  stroom aanwezig is op de plaats waar de camera moet hangen, is het dus handig een systeem te hebben waarbij de stroom over de camera kabel gaat. Zodoende bent u niet afhankelijk van spanningspunten, wel moet er altijd een kabel naar de recorder gaan.

Dahua App
Camerabewaking online bekijken op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet kan via de gratis app van Dahua. Camerabewakingsbeelden bekijk je vandaag de dag overal ter wereld!

Een vraag, een offerte gewenst of een afspraak maken?