Jablotron

Jablotron alarmsysteem
Het beveiligingssysteem is ideaal voor het beveiligen van woningen, handelszaken & KMO. Zorgvuldige installatie met eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden zowel draadloos & bekabeld. Als gecertificeerd installateur kunnen wij 7 jaar waarborg geven op Jablotron.

Detectoren
Bewegingsdetectoren zijn belangrijke apparaten van het beveiligingssysteem.
Ze bieden een hoge betrouwbaarheid die een fundamentele invloed heeft op het hele beveiligingssysteem. Interne detectoren zijn bedoeld om bewegingen van mensen te herkennen.

Detectoren met verificatie
Bewegingsdetectoren in de gecombineerde variant identificeren en verifiëren de alarmen visueel met behulp van een foto. De foto’s worden onmiddellijk doorgestuurd naar uw smartphone.

Detectoren perimeter
Detectoren worden gebruikt om buitenlimieten van gebouwen te beschermen, zoals ramen en deuren. Door deze te gebruiken kan u gemakkelijk binnenshuis rondlopen niettegenstaande het alarm is ingeschakeld.

magneetcontact
rookmelder

Rookmelder
Noodzakelijk om te beschermen tegen branden in residentiële en commerciële gebouwen. Ondersteunt verschillende detectie instellingen  – rook en verhoogde temperatuur, in verschillende combinaties. Bestaat ook met ingebouwde binnensirene om inbraakalarmen weer te geven.

Sirene
Sirenes worden gebruikt voor de akoestische signaleringen van alarmen. Hun installatie op een zichtbare locatie zal ook duidelijk maken, dat het gebouw wordt beschermd door een beveiligingssysteem.

sirene
Jablotron App

MyJABLOTRON
Een unieke applicatie die de online toegang biedt tot het Jablotron alarmsysteem.
Identiek aan de bedieningsknoppen aan het toetsenbord. Gebeurtenismeldingen PUSH-meldingen, e-mails en SMS. Verificatie foto’s, video.

Een vraag, een offerte gewenst of een afspraak maken?