Ajax Security

Ajax Security 
De Ajax hub is het kernapparaat in het systeem. Het maakt gebruik van ons gecodeerde radioprotocol, Jeweler, om verbinding te maken met detectoren en deze te bewaken. De Ajax hub stuurt direct waarschuwingen via sms, push notificatie of telefoontje. Als officiële partner van Ajax bieden wij u als consument 3 jaar garantie.

Ajax MotionProtect
Draadloze bewegingsdetector die de eigenaar op de hoogte stelt van de eerste tekenen van inbraak in huis of kantoor. De detector wordt aan de muur bevestigd voor de deuren en andere plaatsen waar indringers kunnen binnendringen.

Ajax MotionCam

Meer dan een foto. Sneller dan een video. Met MotionCam ben je op de hoogte van de feitelijke situatie thuis nog voordat de inbrekers begrijpen dat ze zijn opgepakt. Een geanimeerde reeks foto’s volgt het onmiddellijke bewegingsalarm voor een nauwkeurige beoordeling van de situatie.

Ajax MotionProtect Plus
Draadloze bewegingsdetector met microgolfsensor die de eigenaar op de hoogte stelt van de eerste tekenen van inbraak in huis of kantoor. Ontworpen voor kamers met airconditioners, open haarden en waar de kans bestaat op flikkerend licht, verblinding en reflecties.

AJ-DOOR

Ajax DoorProtect
Draadloze openingsdetector die de eerste tekenen van inbraak signaleert door middel van een kapotte deur of raam. Het kan op alle soorten deuren worden gemonteerd, inclusief een metalen voet.

Ajax FireProtect
Draadloze branddetector met temperatuursensor die vierentwintig uur per dag de veiligheid in de kamer bewaakt en direct waarschuwt bij rook en scherpe temperatuurschommelingen.

Ajax GlassProtect
Kleine draadloze detector die meldt dat glas wordt gebroken door indringers. Het wordt geïnstalleerd op een afstand van 9 m van het raam en filtert gebeurtenissen die vals alarm veroorzaken bij breuk.

Ajax LeaksProtect
Draadloze overstromingsdetector detecteert de eerste tekenen van lekkage binnen milliseconden. Het wordt geïnstalleerd zonder gereedschap.

Ajax HomeSiren
Draadloze binnensirene die luid waarschuwt bij een alarm tijdens detectoractivering. Het wordt binnenshuis geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken.

Ajax StreetSiren
Draadloze buitensirene die met geluid en licht waarschuwt bij gevaar. Het apparaat wordt buiten de kamer geïnstalleerd om een ​​alarm te activeren zodat iedereen het kan horen.

Ajax Cloud
Het beheer van het Ajax-systeem is net zo eenvoudig als het gebruik van elk modern apparaat. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of laptop met internettoegang. Je kunt op vakantie gaan, tot laat op je werk blijven of een lange sabbatical nemen. Wat er ook gebeurt, u kunt er gerust op zijn dat thuis alles in orde is.

Een vraag, een offerte gewenst of een afspraak maken?