Dahua’s thermische oplossing

Dahua Technology lanceert de nieuwste thermische oplossing voor het meten van lichaamstemperaturen. In combinatie met blackbody en met het ingebouwde AI-algoritme kan het systeem meerdere personen tegelijk meten tot op een afstand van 3 meter, met een nauwkeurigheid van ± 0,3 ℃.

Met de traditionele manieren van lichaamstemperatuurmeting zoals een voorhoofdtermometer kan het uren duren om de temperatuur van grote groepen mensen te meten. Dahua biedt een snelle en nauwkeurige methode die tegelijkertijd kruisbesmetting helpt verminderen door middel van contactloze meting. Met de thermische oplossing van Dahua kan de temperatuur van 3 mensen per seconde gemeten worden. Zo duurt het slechts 30 minuten om de temperatuur van ruim 5000 mensen te meten.

Dahua Technology nam al vroeg deel aan de epidemiepreventie en -bestrijding in Azië en heeft zich aangesloten bij de wereldwijde inspanningen om het COVID-19 virus te bestrijden. Dahua’s thermische oplossing staat hierbij centraal. Met hoge nauwkeurigheid, hoge efficiëntie en eenvoudige inzetbaarheid kan de oplossing worden toegepast in onder meer luchthavens, treinstations, ziekenhuizen en scholen.

Contacteer ons voor meer informatie of prijzen m.b.t. de thermische oplossingen van Dahua.


Gepubliceerd op 31 maart 2020